ClubFiat.grHomeFAQRegisterLog in
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
ClubFiat Hellas on Facebook
FaceBook Icon
FiatRacingTeam.gr


Share | 
 

 Ράλι Ακρόπολις 2011

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
VeRDe
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος


Τόπος : Πάτρα
Ηλικία : 27
Αριθμός μηνυμάτων : 1079
Ημερομηνία εγγραφής : 2010-04-09

PostSubject: Ράλι Ακρόπολις 2011   Mon Dec 20, 2010 9:36 pm

Στη νέα εποχή του WRC, το Ράλι Ακρόπολις θα είναι παρόν και μάλιστα στην πιο ολοκληρωμένη του μορφή όπως όλα δείχνουν στο θεωρητικό στάδιο της προετοιμασίας στο οποίο βρισκόμαστε αυτήν την περίοδο. Η Οργανωτική Επιτροπή και η Ε.Λ.Π.Α. παρέθεσαν Συνέντευξη Τύπου για την πρώτη παρουσίαση του Ράλι Ακρόπολις 2011, το οποίο θα διεξαχθεί 16 - 19 Ιουνίου, στην οποία είδαμε αρκετά νέα πράγματα αρχής γενομένης από την εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τη διοργάνωση.

Πρόκειται για την Celeritas, μια εταιρεία που ίδρυσε ο Παύλος Αθανασούλας, αδερφός του Λάμπρου ο οποίος το 2009 ήταν νικητής στην κατηγορία Παραγωγής και στην οποία Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Άρης Βωβός. Η Celeritas έχει αναλάβει τη διοργάνωση ως promoter, (κάτι αντίστοιχο με αυτό που έχει κάνει η FIA με την North One Sports ια ολόκληρο το πρωτάθλημα) και θα φροντίσει ώστε να γίνουν όλες οι ενέργειες προκειμένου ο ελληνικός αγώνας να μπει σε επαγγελματική βάση και εμπορικά κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό ελπιδοφόρο στοιχείο του Ράλι Ακρόπολις 2011. Η απουσία της Πολιτείας ήταν κάτι που τα προηγούμενα έμοιαζε ως άλλοθι για να κρατάμε μικρό καλάθι σε ό,τι είχε να κάνει με τα οικονομικά. Φέτος, αυτό φαίνεται να αλλάζει καθώς ο αγώνας όχι μόνο θα έχει την κρατική συμπαράσταση, αλλά σύμφωνα με το πλάνο του Υπουργείου Πολιτισμού θα είναι ένα από τα δύο μεγάλα event τα οποία θα αποτελέσουν βιτρίνα της χώρας στο εξωτερικό. Το άλλο είναι ο Κλασικός Μαραθώνιος και όλοι θυμόμαστε τη απήχηση είχε φέτος η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Για το 2011 λοιπόν υπάρχουν εμπορικοί στόχοι και κατά πως φαίνεται υπάρχουν και ξεκάθαροι τρόποι ώστε να επιτευχθούν αυτοί. Η Celeritas έχει αναλάβει τη διοργάνωση για τα επόμενα τρία χρόνια και συμβουλευτικό χαρακτήρα στο σχεδιασμό έχει και η εταιρεία Fairplay που θέλει να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε ο ελληνικός αγώνας να προβληθεί σε ένα διευρυμένο κοινό.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν έγινε γνωστό σχεδόν τίποτα, καθώς ακόμη είναι νωρίς. Η Αλυτάρχης του αγώνα ωστόσο, Ανίτα Πασαλή, αποκάλυψε πως η πρώτη ημέρα του αγώνα θα περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές, γνωστές από την εποχή της Λαμίας, όπως το Ελευθεροχώρι ή το Ρεγγίνι και τις επόμενες δύο θα “επιστρέφει” στην Πελοπόννησο όπου στο Λουτράκι θα είναι και το κέντρο του αγώνα. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως θα υπάρχει Power Stage, δηλαδή ειδική με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη που θα αποφέρει μάλιστα και βαθμούς στους νικητές. Ενώ πιο ενδιαφέρον ακόμη είναι πως θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα καθώς η ΕΡΤ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής.

Τέλος λειτουργεί ήδη το επίσημο site του Ράλι Ακρόπολις 2011 στη διεύθυνση www.acropolisrally.gr όπου εκτός από πληροφορίες υπάρχουν ψηφοφορίες και όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται με στόχο οι θεατές να έχουν ενεργό ρόλο στον αγώνα.

[Πηγή : ΕΛΠΑ]

Highoctane.gr
Back to top Go down
elaborus
Διαχειριστής
Διαχειριστής


Τόπος : ...από τη νυφούλα του βορρά γιαααα!!!
Ηλικία : 49
Αριθμός μηνυμάτων : 2942
Ημερομηνία εγγραφής : 2009-10-20

PostSubject: Re: Ράλι Ακρόπολις 2011   Sun Dec 26, 2010 8:48 am

21.12.2010

WRC: Ράλλυ Ακρόπολις 2011


Στο Μουσείο της Ακρόπολης, ένα χώρο που αναδεικνύει με τον ιδανικότερο τρόπο τη χώρα μας εντός και εκτός συνόρων, δόθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη συνέντευξη Τύπου για το επερχόμενο Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στις 16-19 Ιουνίου 2011. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργος Νικητιάδης, επιβεβαιώνοντας και ουσιαστικά την ενεργή παρουσία της Πολιτείας δίπλα στον Αγώνα μετά από αρκετά χρόνια.
Η τοπική αυτοδιοίκηση εκπροσωπήθηκε τόσο από τον απερχόμενο Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας, κ. Γιώργο Γκιώνη, όσο και από τον κ. Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος από την 1η Ιανουαρίου θα αναλάβει τα καθήκοντά του στο δημαρχείο της πόλης που θα φιλοξενήσει και πάλι το Ράλλυ Ακρόπολις. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο Δήμαρχοι τόνισαν πως στέκονται δίπλα στο εγχείρημα, βλέποντας άλλωστε τα οφέλη που αποκομίζει η πόλη τους από την παρουσία του αγώνα.
Από την πλευρά του Μεγάλου Χορηγού, ο κ. Αντώνης Στεργιώτης, διαχειριστής της Club Hotel Casino Loutraki, δήλωσε βέβαιος πως και το 2011 οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις που φιλοξενούν την έδρα του Αγώνα, όπως και η επιχείρηση στο σύνολό της, θα αποδειχτούν αντάξιες των υψηλών απαιτήσεων του Ράλλυ Ακρόπολις.
Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος, με τη σειρά του, προέβη στην ανακοίνωση του μεγαλύτερου ίσως βήματος του Ράλλυ Ακρόπολις στη σύγχρονη ιστορία του. Ύστερα από μισό και πλέον αιώνα επιτυχημένων διοργανώσεων, η ΕΛΠΑ αποφάσισε την ανάθεση διοργάνωσης του Αγώνα σε ιδιωτική εταιρεία και συγκεκριμένα στη Celeritas, η οποία δημιουργήθηκε από τους κ.κ. Άρη Βωβό και Παύλο Αθανασούλα, με αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ο κ. Άρης Βωβός, από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Celeritas έκανε λόγο για το πλάνο της νεοσύστατης εταιρείας, ενώ τόνισε πως η δημιουργία της δεν προέκυψε μετά από ψυχρά επιχειρηματική, αλλά από σκέψη βασισμένη κατά κύριο λόγο στο συναίσθημα και στην αγάπη που τρέφουν οι δύο εμπλεκόμενοι για το Ράλλυ Ακρόπολις.
Αναλυτικότερα τα πρώτα βήματα που γίνονται για την εξέλιξη του Αγώνα, ανέπτυξε ο κ. Δημήτρης Παπανδρέου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Fairplay Sports Marketing, η οποία συμμετέχει ουσιαστικά στο σχεδιασμό της νέας μορφής και λειτουργίας του Ράλλυ Ακρόπολις, έχοντας την ευθύνη για το χορηγικό, το εμπορικό και επικοινωνιακό πλάνο.
Η Αλυτάρχης του Ράλλυ Ακρόπολις, κ. Ανίτα Πασαλή, ανέπτυξε το καθαρά αγωνιστικό μέρος, αναφέροντας πως την πρώτη ημέρα ο Αγώνας θα κινηθεί σε παλιές και αγαπημένες στους θεατές ειδικές διαδρομές όπως είναι το «Ελευθεροχώρι», το «Ρεγγίνι» και η «Ελάτεια», πριν επιστρέψει για τις επόμενες δύο ημέρες σε πιο «σύγχρονες» ειδικές διαδρομές κοντά στην Πελοπόννησο.
Από σήμερα βρίσκεται «στον αέρα» η επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις 2011, www.acropolisrally.gr . Εντός του διαδικτυακού τόπου λειτουργεί ήδη η σχετική ενότητα για μια on line ψηφοφορία που θα αναδείξει το motto του Αγώνα, καθώς και μια ακόμα ενότητα αφιερωμένη στους θεατές, το Hall of Fame, από όπου θα αναδειχτούν οι κορυφαίοι σε κάθε τομέα στην 57χρονη Ιστορία του Ράλλυ Ακρόπολις.

Πηγή: 4τροχοί
Back to top Go down
http://centolovers.blogspot.com
 
Ράλι Ακρόπολις 2011
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Club Fiat Hellas the only Fiat Club in Greece :: ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :: Εκτός Θέματος-
Jump to: